Uncategorized

Przedstawiamy przełomową serię do analizy termicznej – skaningowy kalorymetr różnicowy DSC NEXTA – 23 lutego br o godz. 14:00

Seminarium Analizy Termicznej skaningowa kalorymetria różnicowa DSC

Nowa seria NEXTA DSC Hitachi High-Tech zapewnia najwyższą wydajność dla pomiarów skaningowej kalorymetrii różnicowej DSC. Analiza termiczna m.in. skaningowy kalorymetr różnicowy DSC zapewnia kluczowe informacje o charakterystyce materiałowej.  Dzięki nowym projektom czujników i pieców oraz szeregowi funkcji dedykowanych do obsługi analizy termicznej, takich jak unikalny system RealView®, który pozwala zobaczyć, co dzieje się z próbkami w czasie rzeczywistym, instrumenty te oferują unikalne: czułość, powtarzalność i rozdzielczość. 23 lutego br o godz. 14:00 odbędzie się seminarium internetowe z demonstracją nowej gamy modeli skaningowego kalorymetru różnicowego DSC dla badań analizy termicznej  – NEXTA DSC.

Zarezerwuj miejsce, by dowiedzieć się szczegółów o innowacyjnej skaningowej kalorymetrii różnicowej DSC – szybka rejestracja.

Podczas demonstracji menedżer produktu ds. Analizy termicznej – m.in. skaningowej kalorymetrii różnicowej DSC, Ashley-Kate McCann, przedstawi kompleksowy przegląd instrumentów do badań skaningowej kalorymetrii różnicowej DSC (w tym unikalnego systemu RealView), wyjaśni, w jaki sposób osiągnęliśmy tak wysoki poziom czułości bez utraty rozdzielczości, i odpowie na pytania podczas końcowej sesji. Link do wypełnienia formularza rejestracji na spotkanie dotyczące skaningowej kalorymetrii różnicowej DSC znajduje się tutaj. Zapraszamy na Seminarium skaningowej kalorymetrii różnicowej DSC i analizy termicznej i do przesyłania pytań teraz. Pytania odnośnie analizy termicznej i skaningowej kalorymetrii różnicowej DSC będzie można przesłać także podczas sesji.

Szczegóły aparatury do analizy termicznej i m.in. skaningowej kalorymetrii różnicowej DSC znajdują się tutaj.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *